(022) 911-111
Solicită apel
Sună

06.02.2023, 9:31

Faceți cunoștință cu camerele Full Colour din seria 2849!

Tehnologia WizSense de la Dahua Technology este o serie de produse care utilizează cip independent de inteligență artificială și algoritm de învățare profundă. Poate recunoaște persoana și vehiculul din imagine cu mare precizie, permițând utilizatorilor să se concentreze asupra detaliilor. WizSense se focusează pe persoană și pe vehicul, datorită funcțiilor inteligente și configurației simple, beneficiind consumatorul final.

SMD 4.0: Cu caracteristici îmbunătățite, funcția SMD filtrează obiectele nedorite din scenă și este optimizată pentru a filtra animalele mici și mari în cadru pentru a evita alertele false.

Quick Pick: tehnologia de alegere rapidă poate identifica rapid țintele de interes uman/vehicul, ceea ce optimizează căutarea evenimentelor SMD relevante.

Codificare AI (Soluție IP): Cu o rezoluție îmbunătățită de monitorizare, păstrarea calității imaginii alocă dinamic rata de biți, oferind imagini țintă clare, menținând în același timp schimb de date mai rapud cu peste 25%!

De asemenea, camerele din seria 2849 sunt echipate cu iluminare dublă LED și IR - până la 30 de metri, și un microfon de înaltă calitate, + suport pentru card SD de până la 256Gb!

Full Colour Seria 2849 - concentrează-te pe micile detalii!