(022) 911-111
Solicită apel
Sună

Despre noi

Priveste video

Despre noi

Sistemele de Securitate instalate de către compania noastră “ EXTERIOR” S.R.L. protejează oamenii și proprietățile lor din anul 1995. Specialiștii noștri, cu mulți ani de experiență în domeniul securității, instalează un ansamblu de sisteme de securitate precum: sistem de supraveghere video, antiefracție, acces control, antiincendiu la diverse obiecte, de la case individuale, birouri, magazine, pînă la imense clădiri corporative și zone industriale.

Echipamentul companiei noastre, vă ajută să rezolvati toate incălcările de securitate: depistarea infractorului, prevenirea și stingerea unui început de incendiu, restricționarea accesului persoanelor neautorizate în zonele de securitate ale obiectivului.

Specialiștii noștri efectuează ciclul complet de lucrări, de la elaborarea proiectului pînă la montarea echipamentului și întreținerea ulterioară a instalațiilor. Este foarte convenabil cu noi.

Exterior reprezintă oficial brandurile de top ale producătorilor de sisteme de securitate din Republica Moldova: Dahua Technology, IMOU, AJAX, DSC, Zkteco, Tantos, Paradox, Tungus, ITC Audio, Axxon, Macroscop, Fire Class, C.Nord, Bolid, Ultracell. , Elmes electronic , Perkotek, Arton, Lumering, HD Point, IQ Cavi, IQ Power.

EXTERIOR security systems este:

Supraveghere video
Montarea unei varietați de camere, de la camere IP simple pentru monitorizarea biroului și a casei, pînă la sisteme complexe de supraveghere video cu analize si analitici de nivel industrial.

Acces control
Monitorizarea trecerii persoanelor prin permis, amprenta digitală, recunoașterea feței sau retina ochiului. Da, acest lucru nu este întâlnit doar în cinema, ci și în compania Exterior.

Alarma de incendiu
Echipamentul va detecta sursa incendiului în doar câteva secunde și va anunța imediat pompierii și, dacă este necesar, va stinge focarul incendiului în câteva minute.

Alarma de securitate
Identifică intrușii din zonele protejate. Detectează oamenii în locurile unde acestea nu ar trebui să fie. Sistemul va solicita intervenție operativă înainte ca infractorul să cauzeze careva pierderi materiale.

Evidența timpului de lucru
Angajații dumneavoastră muncesc din greu. Sunteți sigur? Software-ul va înregistra pauzele și timpul la locul de muncă a angajaților și va identifica instantaneu angajatul care întârzie.

Bariere
Restricționarea intrării mașinilor neautorizate. Distribuind telecomenzi șoferilor sau o listă cu plăcuțe de înmatriculare permise, sistemul de sine stătător va identifica automobilele cu acces de intrare.

Must have pentru cei care au ce prețui!

Specialiștii Exterior Security System desfășoara ciclul întreg de lucrări pentru implimentarea sistemelor de Securitate, inclusiv elaborarea proiectului, selecția și instalarea echipamentelor, precum și întreținerea tehnică completă (servicii de garanție și post-garanție, reparația echipamentelor)

Clienții noștri primesc:

  • Evaluarea gratuită a obiectului;
  • Asistență în selectarea optimă a echipamentelor privind raportul cost/calitate;
  • Instalarea sistemului de securitate, ținînd cont de toate specificațiile de design și planificare;
  • Recomandări gratuite și consultare profesională;
  • Servicii de garanție și post-garanție pe termen lung;
  • Asistență în predarea obiectului pe pupitrul de control al unei agenții de Securitate.

Parteneri

Certificatele companiei