(022) 911-111
Solicită apel
Sună

10.09.2020, 11:31

Camerele rotative IMOU Ranger 2 monitorizează votarea rusă la nivel național

Camerele rotative Ranger 2, care asigură vizibilitate rotativă și imagini de înaltă calitate, cu rezoluție HD 1080P, au fost selectate în regiunea Astrakhan pentru a monitoriza votarea rusă la nivel național privind modificările aduse Constituției. Datorită dimensiunilor sale compacte și a mobilității, mai mult de 500 dintre aceste camere au fost instalate pe mesele din comisiile electorale, unde au contribuit la monitorizarea procesului de votare.

Cumpară: Ranger 2

Ranger 2 are un unghi de rotire de 355°, și un unghi de înclinare cuprins între 5° și 80°, ceea ce face posibilă monitorizarea oricărui obiect din încăperea de votare fără zone oarbe. Întrucât supravegherea video este necesară aici doar în timpul votării, iar restul timpului camerele video nu sunt necesare, capacitatea de a transmite video prin rețeaua fără fir Wi-Fi (802.11b/g/n) va fi un avantaj extrem de important pentru o astfel de aplicație. În același timp, compactitatea este excepțională pentru o cameră rotativă, dimensiunile sale generale sunt de 106.1 × 77.4 × 77.4 mm și greutatea de doar 238 g, ceea ce facilitează mutarea ușoară a acesteia în limitele încăperii.

Calitatea înaltă a imaginii, cu rezoluția Full HD, permite identificarea ușoară a alegătorilor și a membrilor comisiilor locale, iar suportul pentru comunicarea audio bidirecțională - permite clarificarea rapidă tuturor întâmplate. În același timp, calitatea înaltă a clipului video este păstrată datorită standardului modern de compresie H.265, care salvează semnificativ canalul limitat al conexiunii wireless.

IMOU oferă utilizatorilor din întreaga lume un sistem inteligent de securitate care include servicii cloud cu o aplicație mobilă, dispozitive și tehnologii inteligente. Sloganul ”IMOU – trăiește înțelept!” reflectă ușurința instalării, precum și prezența funcțiilor de bază ale analizei video.