(022) 911-111
Solicită apel
Sună

20.11.2020, 14:51

ZKTeco s-a plasat printre primii trei în top

ZKTeco s-a plasat printre primii trei în topul „Sisteme de control acces” și s-a înclus în clasamentul celor „50 de companii renumiți mondial în domeniul asigurării securității în anul 2020”

ZKTeco – cel mai renumit producator de echipamente și soluții în domeniul identificării biometrice, a fost evidențiat de către  revista  A&S Magazine.
ZKTeco s-a plasat printre primii trei în topul „Sisteme de control acces” și s-a înclus în clasamentul celor „50 de companii renumiți mondial în domeniul asigurării securității în anul 2020”. Asemenea, s-a clasat printre primii 6 în topul  „Sisteme complexe de control acces și de securitate”.

„Avem o deosebită onoare să știm că eforturile ZKTeco au fost apreciate de o revistă  faimoasă precum A&S Magazine. Acest fapt demonstrează că ceea spre ce tindem mereu, cu adevărat este important și ne motivează  pentru dezvoltarea continuă și crearea echipamentelor noi”, a comunicat Raymond So, Global Marketing Manager ZKTeco Group.  Având  experiență  de 20 de ani  și recunoaștere a peste 500 parteneri din întreaga lume, ZKTeco a acumulat o vastă experiență în tehnologia biometrică ce are la bază identificatori fiziologici umani - amprenta digitala, structura palmelor, imaginea facială, recunoașterea vocală, imaginea retinei ochiului, ș.a., inclusiv în dezvoltare software și soluții comlexe în acest domeniu.
ZKTeco oferă mult mai mult decât doar echipamente, oferim partenerilor noștri modalități și servicii în realizarea diferitor soluții. Dispunind de cunoștințe și capacități extinse în crearea și producerea echipamentului, ZKTeco ofera oportunități capabile să satisfacă orice cerință.