(022) 911-111
Solicită apel
Sună

Instituții de învățământ

Sistemul de securitate al instituțiilor de învățământ este format din echipamente speciale de securitate automatizate. Sarcina lor principală este de a identifica și elimina tot felul de amenințări care apar atunci când sunt expuși la factori sociali, creați de om sau naturali. Eficiența de funcționalitate a sistemului depinde de selectarea și plasarea corectă a acestor dispozitive. Compania EXTERIOR oferă selecția, instalarea și întreținerea echipamentelor de securitate în instituții de tip universitar.

SISTEME DE SECURITATE PENTRU INSTITUȚII de învățământ

În instituțiile de învățământ sunt utilizate următoarele sisteme de securitate:

SUPRAVEGHERE VIDEO

Pe lângă urmărirea intruziunilor persoanelor neautorizate, supravegherea video este instalată pentru a proteja proprietatea universității, precum și obiectele personale ale profesorilor, studenților și personalului. Utilizarea camerelor video în procesul de învățământ universitar îmbunătățește rezultatele învățării studenților și crește responsabilitatea personalului didactic. Videoclipul înregistrat este salvat într-o arhivă video cu acces închis.

SISTEME antiefracție

Sistemele de securitate din instituțiile universitare sunt activate în special pe timp de noapte. Sălile, coridoarele, laboratoarele și alte spații, scările, precum și intrările în clădire și ferestrele sunt acoperite de activitatea senzorilor de securitate. Sistemul de securitate unificat determină cu exactitate locul declanșării senzorului, ceea ce contribuie la adoptarea promptă a măsurilor necesare. Semnalul de alarmă este transmis autonom, printr-un canal radio sau către consola de securitate.

SISTEME antiincendiu

Alarmele împotriva incendiilor din instituțiile de învățământ ar trebui să fie activate în permanență. Utilizabilitatea acestora este verificată periodic de către personalul serviciului de pompieri. Pe lângă senzorii speciali, instituțiile de acest tip au propriul sistem de stingere a incendiilor. În acest caz, semnalul despre incendiu este oricum transmis către serviciul de pompieri.

SISTEME DE avertizare

Instituțiile de învățământ trebuie să fie echipate cu sisteme de avertizare în mod obligatoriu. Difuzoarele sunt de obicei plasate în zone greu accesibile, cu accent pe puterea fiecărui dispozitiv și inteligibilitatea semnalului de difuzare. Instituția este împărțită în prealabil în zone, iar în fiecare zonă, acoperirea sistemului de avertizare ar trebui să fie maximă.

Acces control

Utilizarea SCGA permite de a restricționa accesul la anumite zone ale instituției pentru diferite grupuri de persoane, în funcție de ora zilei, ziua săptămânii și de alți parametri. Sistemul înregistrează data și ora de sosire și plecare a fiecărui student, profesor și reprezentant al personalului. Metode de control suplimentare sunt instalate la intrarea în laborator, la punctul medical, la spațiile tehnice și în alte spații.

Proiecte executate

Heritage

Пожарная сигнализация

Пожарная сигнализация

Heritage

Пожарная сигнализация

Пожарная сигнализация

AVANTAJELE SISTEMELOR DE SECURITATE PENTRU INSTITUȚII UNIVERSITE

CONTROL

Numeroasele încăperi ale instituției sunt sub un control centralizat unic.

ORDINE

Prezența camerelor de supraveghere video disciplinează nu numai studenții, ci și profesorii.

ACCES

Accesul în anumite zone ale instituției este posibil numai cu prezența unui nivel de acces corespunzător.

SIGURANȚĂ

Instituția este protejată în mod fiabil de diverse tipuri de daune.

CONFIDENȚIALITATE

Arhiva video și alte date confidențiale sunt sub protecție fiabilă.

OPERATIVITATE

Un semnal de avertizare cu privire la o situație periculoasă este trimis instantaneu serviciilor corespunzătoare sau persoanelor autorizate.


Daca dați click TRIMITE înseamnă că sunteți de acord cu Politica de confidetialitate