(022) 911-111
Solicită apel
Sună

Instituții medicale

Instituțiile medicale sunt obiecte cu o mulțime mare de oameni. În fiecare zi, centrele de tratament și profilactice își deschid porțile pentru un flux mare de pacienți și însoțitori ai acestora.

Sisteme moderne de securitate pentru instituțiile medicale

include un set de echipamente specializate și o serie de activități în patru domenii principale:

Supraveghere video

Supravegherea video vă permite să înregistrați informații în orice moment al zilei. Un sistem de supraveghere video este format din camere, senzori, detectoare de mișcare și alte echipamente care captează evenimente pentru înregistrare și stocare ulterioară. Instalarea supravegherii video în instituțiile medicale face posibilă controlul situației la locul de muncă, camere de tratament, arhive, birouri, laboratoare. Cu ajutorul înregistrării datelor, este posibil să se stabilească faptul furtului de active corporale, echipamente, medicamente, bunuri personale ale pacienților și personalului pentru a rezolva rapid conflictul.

Acces control

Controlul accesului pe teritoriul centrelor de sănătate este conceput pentru a menține regimul necesar în interiorul unității. ACS restricționează accesul la birourile importante. Cu ajutorul sistemelor de restricționare a accesului, este ușor să controlați timpul petrecut de angajați la locul de muncă. Instalarea sistemelor de control al accesului în instituțiile medicale necesită în majoritatea cazurilor implementarea unui număr de măsuri pregătitoare, precum: instalarea unei structuri de protecție, instalarea de turnichete, detectoare de metale, precum și camere de supraveghere video interne și externe.

Antiefractie

Pentru a asigura siguranța vizitatorilor la centrele medicale și pentru a preveni deteriorarea sau furtul de echipamente medicale scumpe, devine necesară instalarea unei alarme de securitate. Sistemul include panouri de control, bariere IR și alte echipamente. Semnalul despre încălcarea modului de operare al obiectului este transmis către punctul central de securitate. Un post de securitate bine echipat este o parte integrantă a sistemului de securitate.

Siguranța privind incendiile

Protecția împotriva incendiilor în instituțiile medicale include alarme de incendiu și echipamente de stingere a incendiilor. Sistemul de detectare a incendiilor monitorizează senzorii pentru deschiderea ferestrelor și ușilor, spargerea sticlei și analizori de gaze. Măsurile de protecție împotriva incendiilor includ instalarea dispozitivelor cu semnale de lumină, sunet, vibrații.
Sistemele automate de stingere a incendiilor sunt proiectate și instalate în conformitate cu documentul de reglementare privind siguranța la incendiu.
Compania noastră oferă echipamente specializate pentru a asigura siguranța instituțiilor medicale. În prezența unei selecții largi de tehnologii și accesorii moderne.

Proiecte executate

Invitro

Invitro


Daca dați click TRIMITE înseamnă că sunteți de acord cu Politica de confidetialitate