(022) 911-111
Solicită apel
Sună

Sectorul rezidențial

Sectorul locativ, unde se întâmplă cel mai mare număr de furturi, are nevoie de o serie întreagă de echipamente automatizate de securitate și siguranță. Gama acestor dispozitive este foarte diversă, dar numai o instalare competentă poate asigura interacțiunea lor eficientă. Compania EXTERIOR oferă și instalează o gamă completă de mijloace tehnice automatizate care servesc la asigurarea securității diferitelor clădiri din sectorul locativ.

SISTEME DE SECURITATE PENTRU SECTORUL LOCATIV

În sectorul locativ sunt instalate următoarele sisteme de securitate:

Supraveghere video

Supravegherea video în clădirile locative servește ca mijloc de profilaxie, prevenire și analiză a infracțiunilor și a altor evenimente legate de această gospodărie. Nu numai apartamentele personale sunt puse sub controlul camerelor video, ci și intrarea în casă, scările, subsolurile, garajul și teritoriul adiacent. Datorită accesului online individual la camerele video, rezidenții își pot vizualiza propriile obiecte de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Imaginile dintr-o arhivă video colectate automat pot servi drept dovezi în inițierea cauzelor penale sau administrative. Se remarcă faptul că prezența supravegherii video într-o clădire locativă are un efect favorabil atât asupra disciplinei vizitatorilor, cât și a locatarilor înșiși.

SISTEME antiefracție

În complexele locative cu mai multe etaje, sistemele antiefracție sunt de obicei instalate în apartamentele pentru a înregistra instantaneu intrarea ilegală. În gospodăriile private, teritoriul adiacent, garajul și unele clădiri sunt, de asemenea, luate sub controlul sistemelor de securitate. Echipamentul principal sunt senzorii de mișcare, dispozitivele de avertizare, butoanele de alarmă și alte mijloace tehnice. Semnalul de alarmă este transmis prin rețelele mobile sau prin Internet.

SISTEME antiincendiu

Sistemul de protecție contra incendiilor este cel mai de încredere mijloc de remediere rapidă a unei situații inflamabile. Echipat cu senzori pentru temperatură, fum și dioxid de carbon, sistemul de siguranță la incendiu vă permite să salvați nu numai proprietățile, ci și viețile omului. În apartamente și gospodării private, sunt instalate deseori senzori combinați, combinând siguranța împotriva incendiilor, securitatea și mijloacele de avertizare.

COMPLEXE DE INTERFOANE

Interfoanele moderne din sectorul locativ nu servesc doar ca mijloc de a anunța vizita oaspeților. Un interfon este, în primul rând, o încuietoare, cheia pentru care o au doar locatarii casei. Acesta este un obstacol în calea persoanelor fără loc de trai care caută adăpost în scara blocului, companiilor zgomotoase, animalelor fără stăpân, precum și diverselor tipuri de persoane nedorite. Prezența unui mod video în interfon elimină practic eroarea de identificare a unei anumite persoane. Dacă doriți să stați în singurătate, interfonul poate fi oprit temporar și atunci nimeni nu vă va deranja cu bătaia la ușă.

Proiecte executate

Видеонаблюдение

Panoramic

Panoramic

Домофон

Видеонаблюдение

Panoramic

Panoramic

Домофон

AVANTAJELE SISTEMELOR DE SECURITATE PENTRU SECTORUL LOCATIV

SIGURANȚĂ

Proprietatea privată este monitorizată constant de sistemele de dispozitive automate.

CONTROL

Totul ce se întâmplă în încăpere și pe teritoriu este monitorizat online.

ARHIVA VIDEO

Videoclipul înregistrat poate fi vizualizat cu referire la timp.

ORDINE

Probabilitatea de fraudă și situații periculoase este semnificativ redusă.

OPERATIVITATEA

Dispozitivele automatizate transmit instantaneu alerte despre situații periculoase.

CONFIDENȚIALITATE

Confidențialitatea locatarilor casei primește protecție suplimentară împotriva intruziunilor terților.


Daca dați click TRIMITE înseamnă că sunteți de acord cu Politica de confidetialitate