(022) 911-111
Solicită apel
Sună
EchipamentCatalogul de produse InstalareProiectare și instalare Suport tehnicDeservire și reparare

Noutăți

Dacă ai un job "la distanta" optează pentru camera Web de la Dahua Technology!

Compania Exterior SRL prezintă cele mai recente inovatii de la Dahua - camere WEB model UZ3 (Full HD) și UZ5 + (5MP).

Barieră automată a companiei ZKTeco CMP200 cu braț telescopic

Vă prezentăm noua serie CMP200 de bariere telescopice automate ale brațului.

ZKTeco s-a plasat printre primii trei în top

ZKTeco s-a plasat printre primii trei în topul „Sisteme de control acces” și s-a înclus în clasamentul celor „50 de companii renumiți mondial în domeniul asigurării securității în anul 2020”

Camerele rotative IMOU Ranger 2 monitorizează votarea rusă la nivel național

Primul mare proiect pentru echipamentul de marca IMOU a fost implementat în Rusia.

Produse noi

Echipamente pentru supraveghere video

Sistemul de securitate în întregime vă va permite să controlați obiectul în cel mai bun mod posibil. Datele pentru Chișinău și alte orașe din Moldova indică faptul că atunci când sistemele de securitate sunt integrate într-o singură rețea de informații, acest lucru oferă un avantaj imens pentru a suprima rapid situațiile periculoase. În medie, conform statisticilor, în fiecare an numărul furturilor private scade în Chișinău cu 28%. Pârghiile atent gândite ale sistemului responsabil de siguranță joacă cel mai direct rol în aceste statistici. În Moldova, sistemul de securitate instalat la fabricile, magazinele, depozitele etc. a redus semnificativ numărul furturilor.

In ultimii ani, printre profesioniștii implicați în crearea și proiectarea sistemelor de securitate, a devenit din ce în ce mai populară ideea că, în majoritatea cazurilor, crearea unui sistem integrat de securitate și supraveghere video este cel mai eficient mod de a asigura această securitate.

Ce se ințelege prin complex de securitate? În această etapă, tehnologiile permit unificarea sistemului de supraveghere video ca bază cu alarme de securitate și incendiu și un sistem de control și gestionare a accesului. Mai mult, prin unificarea acestei structuri cu un singur software specializat, este posibil să se automatizeze cât mai mult posibil procesul de monitorizare, analiză și luare a deciziilor, rezultând un sistem de securitate integrat eficient.

La rândul său, compania noastră este pregătită să vă ofere un proiect individual de orice nivel de complexitate care să răspundă nevoilor și dorințelor dvs., deoarece susține pe deplin această abordare a construirii structurii sistemelor de securitate.