(022) 911-111
Solicită apel
Sună
EchipamentCatalogul de produse InstalareProiectare și instalare Suport tehnicDeservire și reparare

Noutăți

Noua sosire a echipamentului Elmes vă așteaptă deja la depozit!

Dragi prieteni! Noua sosire a echipamentului Elmes vă așteaptă deja la depozit! ❗️ Pentru a afla mai multe detalii despre echipamente și pentru a contacta managerii de vânzări 022-911-120 / 022-911-124 / 022-911-116

Instalați sistemul de securitate acum, achitați – peste jumatate de an!

Acum la noi este posibilitatea de a comanda sistemul de Securitate cu instalare și să achitați în rate fără comision timp de 6 luni în compania Exterior S.R.L.

Livrare gratuită în Bălți pentru partenerii noștri!

Stimați parteneri! Doar pentru dealerii noștri organizăm livrare gratuită a echipamentului în mun. Bălți. Livrarea se va efectua în fiecare miercuri. Pentru a face o comandă, adresați-vă managerului nostru.

HDD au devenit și mai accesibile!

Отличные новости! Специализированные жёсткие диски для систем видеонаблюдения Seagate стали ещё более доступными в Exterior SRL.

Produse noi

Echipamente pentru supraveghere video

Sistemul de securitate în întregime vă va permite să controlați obiectul în cel mai bun mod posibil. Datele pentru Chișinău și alte orașe din Moldova indică faptul că atunci când sistemele de securitate sunt integrate într-o singură rețea de informații, acest lucru oferă un avantaj imens pentru a suprima rapid situațiile periculoase. În medie, conform statisticilor, în fiecare an numărul furturilor private scade în Chișinău cu 28%. Pârghiile atent gândite ale sistemului responsabil de siguranță joacă cel mai direct rol în aceste statistici. În Moldova, sistemul de securitate instalat la fabricile, magazinele, depozitele etc. a redus semnificativ numărul furturilor.

In ultimii ani, printre profesioniștii implicați în crearea și proiectarea sistemelor de securitate, a devenit din ce în ce mai populară ideea că, în majoritatea cazurilor, crearea unui sistem integrat de securitate și supraveghere video este cel mai eficient mod de a asigura această securitate.

Ce se ințelege prin complex de securitate? În această etapă, tehnologiile permit unificarea sistemului de supraveghere video ca bază cu alarme de securitate și incendiu și un sistem de control și gestionare a accesului. Mai mult, prin unificarea acestei structuri cu un singur software specializat, este posibil să se automatizeze cât mai mult posibil procesul de monitorizare, analiză și luare a deciziilor, rezultând un sistem de securitate integrat eficient.

La rândul său, compania noastră este pregătită să vă ofere un proiect individual de orice nivel de complexitate care să răspundă nevoilor și dorințelor dvs., deoarece susține pe deplin această abordare a construirii structurii sistemelor de securitate.