(022) 911-111
Solicită apel
Sună

06.08.2020, 14:40

Soluții biometrice fără contact, cu funcția de detectare a temperaturi ridicate de la ZKTeco

Pentru aceasta, sunt utilizate aparate pentru a măsura temperatura corpului într-un mod fără contact sau cu contact (electronice, termometre cu infraroșu, vizoare termice portabile) cu îndepărtarea obligatorie de la locul de muncă a persoanelor cu o temperatură ridicată a corpului și a unor semne de boli infecțioase.

Soluții biometrice fără contact, cu funcția de detectare a temperaturii ridicate de la ZKTeco. Noua tehnologie identifică utilizatorii cu simptome de pneumonie.

>>> Cumpara: SpeedFace-V5L-TD <<<

3 caracteristici ale noilor tehnologii biometrice pentru sistemele de control al accesului pentru identificarea vizitatorilor cu simptome ale virusului COVID-19

- Verificarea temperaturii utilizatorilor

- Identificarea facială pentru persoane care poartă mască

- Metoda fără contact pentru respectarea igienei

 Avantaje: 

- Flexibilitatea de aplicare

- Grad ridicat de protecție

- Interfață simplă și ușor de utilizat

- Precizia recunoașterii

- Notificări și rapoarte în modul timpului real

 Compania Exterior SRL aduce în atenție dvs. terminalul SpeedFace-V5L-TD.

Seria SpeedFace-V5L este o versiune actualizată a terminalului SpeedFace-V5L de recunoaștere a feței. Dispozitivul acceptă recunoașterea feței și identificare după palme, are o memorie mare (3000 de modele) și o viteză mare de recunoaștere. Seria folosește tehnologia de recunoaștere fără contact și are funcțiuni noi - detectarea temperaturii înalte a corpului și poate identifica fețele cu mască. Dispozitivele sunt echipate cu un algoritm perfect anti-spoofing. Recunoașterea palmelor bazată pe 3 caracteristici (forma palmei, amprenta palmei și ornamentul venelor palmare) se realizează în 0,35 sec. În timpul epidemiei, terminalele cu funcțiunea de detectare a temperaturii ridicate vor deveni alegerea ideală pentru reducerea răspândirii și prevenirea apariției infecțiilor în oricare încăperi și locuri publice, cum ar fi spitale, fabrici, școli, clădiri comerciale, stații.