(022) 911-111
Solicită apel
Sună

26.06.2020, 11:38

Wizsense – soluție nouă cu inteligență artificială de la compania Dahua Technology

Aceasta poate recunoaște persoana și vehiculul din imagine cu o precizie ridicată, permițând utilizatorilor să se concentreze asupra țintelor reale. Bazat pe tehnologia avansată Dahua, WizSense vă face videoclipul inteligent, simplu și inclusiv.

Inteligența se referă la WizSense bazat pe cipul AI și algoritmul de învățare profundă. Oferă o varietate de funcții care asigură alarme precise atât pentru persoană, cât și pentru vehicul, precum și căutare rapidă a țintei, maximizând resursele pentru îmbunătățirea eficienței generale.

WizSense oferă o configurare ușoară, în special pentru SMD Plus, care poate fi pornit cu un singur buton. Acest lucru face munca de zi cu zi a clienților dvs. mai ușoară și, de asemenea, îi împuternicește să ia decizii de afaceri mai bune.

Inclusivitatea WizSense - ideea că toată lumea primește oportunitățile și beneficiile de la IA. Datorită prețurilor accesibile și personalizării ușoare a Dahua WizSense, IA nu se mai limitează la turnul de fildeș, ci se aplică în schimb scenariilor din lumea reală.

Tehnologii de bază  

Ce este SMD Plus?

Una dintre principalele probleme cu detectarea tradițională a mișcării - falsa alarmă declanșată de obiecte irelevante precum animale de companie, insecte, frunze, ramuri, picături de ploaie, lumini etc. Primirea mesajelor despre alarmele false nu doar produce iritare, ci duce la pierderea enormă de timp și bani. De asemenea, datorită supravegherii video îndelungate, de obicei este nevoie de mult timp și de muncă grea pentru a găsi clipuri corespunzătoare care conțin informații importante.

Fiind o versiune îmbunătățită a detectării tipice inteligente a mișcării, SMD Plus este echipat cu un cip inteligent independent integrat AI care reduce falsele alarme și costurile de supraveghere. În același timp, acesta posedă și de funcțiuni practice îmbunătățite de algoritmi de inteligență artificială.

Protecția perimetrului

Protecția perimetrului bazată pe comprimarea sârmelor și a zonei trimite un semnal de alarmă atunci când apar mișcări nedorite cauzate de o persoană sau vehicul, evitând alarmele false inutile.

Menținere activă

Cu ajutorul proiectorului încorporat și sirenei de securitate, acesta poate preveni activ răufăcătorii și informa utilizatorul înainte ca utilizatorul să observe evenimentul.

Cu viziune termică

Camera cu viziune termică Dahua combină tehnologia viziunii termice cu tehnologia inteligenței artificiale pentru a detecta în timp util diverse situații periculoase și pentru a vă proteja proprietatea de pierderi.

Ce este codarea AI?

Pe măsură ce videoclipul se îndreaptă către definiție înaltă, una dintre preocupările pentru utilizatori a devenit economisirea spațiului de stocare, menținând calitatea imaginii. La codare, Dahua AI Coding se concentrează pe om și vehicul, asigurând o calitate a imaginii țintită, menținând în același timp 50% din capacitatea maximă și costurile de stocare în comparație cu H.265.

Scenarii de aplicare

Curtea vilei

WizSense vă protejează eficient proprietatea atunci când sunteți departe de casă.

Cerințe

Ați primit vreodată tone de notificări false de alarmă în timp ce nu erați acasă? Ați primit vreodată o alarmă de depistare a intruziunii, dar nu i-ați putut găsi pe suspecți? Lăsați WizSense să vă protejeze casa!

Reducerea alarmelor false

Frecvența alarmelor false de mai puțin de 1% permite să vă bucurați de odihna perfectă fără să vă preocupați de siguranța casei dvs.

Solicitarea notificărilor prin smartphone

Veți primi push-notificare de împingere mobilă când va declanșa deșteptătorul.

Factor luminiscent și sonor de reținere

O avertizare puternică vizuală și auditivă poate preveni răufăcătorii imediat ce sunt depistați, protejându-vă proprietățile în orice timp.

 Intrare în magazinul de lux

WizSense creează valoare pentru afacere odată cu sporirea securității.

Cerințe

Cu un volum mare de vânzări în fiecare zi, magazinele de lux sunt expuse în mod constant amenințărilor de securitate. În plus, îmbunătățirea calității serviciilor clienților VIP și eficiența managementului a devenit o nevoie majoră.

Ajută serviciul VIP

WizSense poate identifica cu exactitate clienții VIP și trimite notificări managerului de magazin prin intermediul aplicației, îmbunătățind eficiența managementului și crescând satisfacția utilizatorului.

Asigură magazinele

Odată detectată o persoană cu antecedente penale în sistemul nostru, produsele WizSense o vor viza rapid și vor trimit simultan un semnal de alarmă la centrul de securitate.

Centrul de monitorizare a instituției

WizSense îmbunătățește eficiența securității centrului de monitorizare.

Cerințe

Cu o forță de muncă limitată care se poate concentra pe o mulțime de detalii, monitorizarea 24/7 a devenit o problemă presantă pentru agenții de securitate.

Alarma precisă

Wizsense filtrează semnalele inutile de alarmă cauzate de frunze, lumini, animale de companie și multe altele, economisind timpul și efortul utilizatorilor.

Căutare eficientă

WizSense extrage și clasifică persoanele și vehiculele din datele video masive, ceea ce facilitează utilizatorilor finali urmărirea și analizarea informațiilor. Opțiunile umane și ale vehiculului pentru redarea video accelerează căutările țintei și economisesc timpul de căutare.

Zona periculoasă

WizSense protejează oamenii de zonele periculoase cu configurare flexibilă.

Cerințe

În locurile publice, a existat de multă vreme problema asigurării siguranței vizitatorilor în zonele periculoase. Reguli flexibile pentru zona de monitorizare

Regulile flexibile pot fi setate în funcție de structura îngrădirii pentru a împiedica oamenii să urce peste aceasta.

Notificare vocală de utilizator

Vocea umană este mai eficientă decât placajele. Notificarea vocală configurată vor fi activată după declanșarea protecției perimetrului.