(022) 911-111
Solicită apel
Sună

Hotele și restaurante

Sistemul de securitate al întreprinderilor din sectorul hotelier și restaurant are ca scop protejarea proprietății vizitatorilor, oaspeților și a instituției în sine. O mare atenție este acordată siguranței la incendiu, ordinii publice, precum și controlului asupra activității personalului de serviciu. Compania EXTERIOR oferă o gamă completă de mijloace tehnice automatizate pentru a asigura funcționarea în siguranță a unităților din sectorul hotelier și restaurant.

SISTEME DE SECURITATE PENTRU HOTELURI ȘI RESTAURANTE

Următoarele sisteme de securitate sunt instalate în hoteluri și restaurante:

SUPRAVEGHERE VIDEO

Camerele de supraveghere externă sunt instalate în perimetrul clădirii și în zonele adiacente, inclusiv terase și zone publice. Supravegherea video internă acoperă scările și coridoarele hotelului, holul, precum și sălile și bucătăria restaurantului. În unele locuri, înregistrarea este declanșată de un semnal de la senzorii de mișcare. Materialul înregistrat este păstrat în arhivă până la două luni. Însoțirea sonoră a videoclipului contribuie la o analiză detaliată a situațiilor contestabile.

SISTEME antiefracție

Sistemele de securitate ale complexului hotelier și restaurant controlează abordările la obiect, precum și ușile, ferestrele și pereții. Evenimentele sunt înregistrate folosind senzori acustici, infraroșii, ultrasonici și alții. Protecția acoperă, de asemenea, articolele costisitoare, echipamentele și alte elemente de interior.

SISTEME DE SIGURANȚĂ A INCENDIILOR

Sistemul de protecție împotriva incendiilor trebuie să funcționeze constant, spre deosebire de sistemul de securitate dezactivat periodic. Prin urmare, acestea sunt rareori combinate. Detectoarele de fum sunt instalate în aproape toate încăperile, uneori completate de omologi termici. În cele mai periculoase locuri sunt instalate dispozitive de semnalizare manuală, precum și module speciale de stingere a incendiilor.

SISTEME DE Avertizare

Elementele sistemului de avertizare în restaurante și hoteluri sunt deseori instalate discret, păstrând astfel designul unic al spațiului. În unele cazuri, aceste dispozitive sunt utilizate pentru a difuza programe sonore și pentru a asculta muzică.

Acces control

Diverse tipuri de sisteme de control al accesului sunt utilizate în special pe scară largă în hoteluri. Datorită SCGA, vizitatorul primește acces sau restricție de acces la intrarea în cameră, piscină, parcare și alte facilități ale hotelului. Cu ajutorul SCGA se realizează monitorizarea automată a utilizării mini-barului și mini-safeului situate în cameră. În plus, sistemul înregistrează automat mișcările interne ale personalului, inclusiv evidența timpului de lucru.

Proiecte executate

VisPas

Контроль доступа

Видеонаблюдение

Пожарная сигнализация

Контроль доступа

Контроль доступа

Пожарная сигнализация

VisPas

Контроль доступа

Видеонаблюдение

Пожарная сигнализация

Контроль доступа

Контроль доступа

Пожарная сигнализация

AVANTAJELE SISTEMELOR DE SECURITATE PENTRU HOTELURI ȘI RESTAURANTE

CONTROL

Totul ce se întâmplă în interiorul și în afara facilității este monitorizat în timp real.

ÎNREGISTRARE

Înregistrările de pe camerele de supraveghere video pot fi vizualizate ulterior cu referire la o anumită oră.

CALITATE

Disciplina muncii și calitatea muncii personalului de serviciu în general cresc, ceea ce afectează favorabil imaginea facilității.

ORDINE

Sunt reduse furtul, cauze de fraudă și vandalism atât de către vizitatori, cât și de către personal.

SIGURANȚĂ

Facilitatea este sub control constant cu ajutorul mijloacelor de alarmă de incendiu și de securitate.

CONFIDENȚIALITATE

Scurgerea informațiilor confidențiale este exclusă, reducând astfel posibilitatea spionării de către concurenți.


Daca dați click TRIMITE înseamnă că sunteți de acord cu Politica de confidetialitate