(022) 911-111
Solicită apel
Sună

Instituții bancare

Sistemul de securitate al băncii este deosebit de sofisticat și sigur. Sarcina sa principală este de a remedia, elimina și preveni problemele care afectează banca în sine, personalul și vizitatorii acesteia. Sistemul folosește echipamente speciale și dispozitive tehnice, combinate într-un singur complex complet funcțional. Selectarea, instalarea și întreținerea profesională a echipamentelor care asigură securitatea și siguranța fiabile a instituțiilor bancare se realizează de către compania EXTERIOR.

SISTEME DE SECURITATE PENTRU INSTITUȚII BANCARE

În instituțiile din domeniul bancar sunt utilizate următoarele sisteme de securitate:

SUPRAVEGHERE VIDEO

Supravegherea video din bancă este utilizată pentru supravegherea vizitatorii și personalul băncii, pentru a asigura protecția resurselor financiare și materiale, securitatea informațiilor. Camerele de luat vederi acoperă sălile de operare și de casierii, încăperea de numărarea banilor, zona back-office și teritoriul extern. Informațiile înregistrate de pe camerele video sunt stocate pe un server securizat timp de cel puțin 30 de zile. Videoclipul filmat ar trebui să arate cele mai mici detalii, de la valoarea nominală a bancnotelor până la detalierea fețelor vizitatorilor. În unele cazuri, o arhivă video dublată este creată.

SISTEME DE SECURITATE

Sistemul de securitate al băncii se distinge prin cerințe ridicate de securitate, complexitatea arhitecturii și individualitatea în procedurile de utilizare. Cea mai largă gamă de senzori și detectoare proiectate pentru diferite situații poate fi utilizată aici. Bancomatele sunt, de asemenea, protejate de sistemele de securitate, având posibilitatea de a primi notificarea unei tentative de interferență neautorizată. În toate instituțiile bancare, în mod obligatoriu, trebuie instalate butoane de alarmă ascunse pentru a apela echipa de răspuns rapid operațional. Munca coordonată a dispozitivelor de securitate permite de a opri rapid orice acțiuni ilegale în legătură cu banca în sine, proprietatea, personalul și vizitatorii acesteia.

SISTEME DE SIGURANȚĂ A INCENDIILOR

Conform statisticilor, principalele cauze ale incendiilor în instituțiile bancare sunt încălcarea regulilor de funcționare a aparatelor electrice. Instalarea unei alarme automate de incendiu ajută la detectarea semnelor de incendiu. Sistemul detectează rapid sursa focului și notifică automat serviciul corespunzător. Serviciul de alertă este conectat imediat, datorită căruia evacuarea din bancă este organizată și fără panică. Este posibilă conectarea automată a propriului serviciu de stingere a incendiilor.

Acces control

În instituțiile bancare sunt adesea utilizate SCGA de rețea, în care controlul de acces al băncii este efectuat central. În același timp, activitatea fiecărui angajat bancar este monitorizată, cu înregistrarea și memorarea timpului petrecut la locul de muncă. Sistemul de control automatizează o serie de procese de lucru, inclusiv colectarea datelor de la aparatul de numărare a bancnotelor. Un sistem de control îmbunătățit, care funcționează împreună cu echipamentele de securitate, restricționează automat accesul la spațiile bancare pentru persoanele fără drepturi de acces și emite instantaneu o alertă în cazul unei încercări de trecere neautorizată. Capabilitățile SCGA sunt, de asemenea, utilizate pentru a controla bariera pe teritoriul adiacent băncii, unde este utilizat algoritmul automat de recunoaștere a plăcii de înmatriculare a autovehiculului.

Proiecte executate

Mobiasbanca

Procreditbank

Mobiasbanca

Procreditbank

AVANTAJELE SISTEMELOR DE SECURITATE PENTRU INSTITUȚII BANCARE

SIGURANȚĂ

Depozitările bancare, încăperile, personalul și proprietatea sunt sub pază constantă.

SUPRAVEGHERE VIDEO

Înregistrarea video continuă de înaltă calitate reduce riscul de fraudă atât din partea vizitatorilor, cât și din partea personalului.

CONTROL

Un singur centru de monitorizare este capabil să controleze până la 2000 de camere video online.

CONFIDENȚIALITATE

Identificarea dublă, utilizată pentru accesul în încăperile specializate, exclude intrarea persoanelor fără drepturi de acces.

ECONOMIE

Utilizarea atentă a instrumentelor de securitate eficiente ajută la reducerea costurilor protejării băncii.

OPERATIVITATE

Orice încercări de atentare asupra proprietății băncii sunt înregistrate și suprimate imediat.


Daca dați click TRIMITE înseamnă că sunteți de acord cu Politica de confidetialitate