(022) 911-111
Solicită apel
Sună

Producere

Sistemul de siguranță a producerii combină un set de mijloace tehnice automatizate care facilitează identificarea rapidă, suprimarea și prevenirea încălcărilor drepturilor legale, proceselor de muncă și proprietății întreprinderii. Sistemul monitorizează constant activitatea întreprinderii de producere, executarea corectă a proceselor de lucru, calitatea muncii la șantiere, procesele de ambalare și expediere de mărfuri, citirea senzorilor și dispozitivelor. Supravegherea constantă se realizează asupra birourilor și depozitelor, spațiilor de producere și auxiliare, teritoriului adiacent al întreprinderii, precum și asupra angajaților și vizitatorilor. Toate echipamentele necesare pentru sistemul de securitate a producerii, precum și proiectarea, instalarea, reglarea și întreținerea de serviciu ulterioară sunt furnizate de compania EXTERIOR.

Sisteme de securitate pentru producere

În sectorul de producere se instalează următoarele sisteme:

Sisteme de alarmă

Sarcina principală a sistemului de securitate este prevenirea încercărilor de scoatere a bunurilor materiale, precum și contracararea accesului neautorizat pe teritoriul întreprinderii. Sistemul de securitate este de obicei împărțit în mai multe zone sau granițe, unde prima zonă - este perimetrul întreprinderii, a doua - sunt toate intrările și ferestrele, iar a treia - este teritoriul interior al întreprinderii. Sistemul include senzori de mișcare, dispozitive de transmisie de informații, dispozitive de recepție-control și alte echipamente de securitate. La întreprinderile mari cu mai multe filiale, sistemele de securitate și siguranță sunt controlate de la un singur centru de monitorizare.

Acces control

SCGA împarte teritoriul întreprinderii în mai multe zone condiționale. Anumite drepturi de acces sunt necesare pentru a intra în fiecare dintre aceste zone. Sistemul monitorizează integritatea limitelor interne și externe ale întreprinderii, monitorizând în același timp prezența fiecăruia dintre angajați la locul de muncă și fixând orice mișcare în raport cu timpul. Cardurile electronice, butoanele cheie, amprentele digitale și alte identificatoare pot fi utilizate ca mijloace de control de acces.

Supraveghere video

Supravegherea video permite de a monitoriza siguranța echipamentelor de producere, a materiilor prime și a produselor finite, de a înregistra evenimentele care au loc și de a controla procesul de producere. Calitatea înaltă a videoclipului înregistrat ajută la dezvăluirea numărului maxim de furturi și încălcări ale disciplinei de muncă. Videoclipul este înregistrat în rezoluție înaltă și cu sunet, ceea ce face posibilă analizarea detaliată a situațiilor disputabile. Videoclipul dorit poate fi găsit rapid în arhiva video datorită funcției de căutare rapidă. Controlul video se realizează, de asemenea, prin Internet, folosind un smartphone, tabletă sau calculator personal.

Avertizare sonoră

Sistemul de avertizare a producerii este conceput pentru a notifica oamenii despre o situație de urgență, precum și pentru a coordona acțiunile de evacuare. În modul normal, sistemul poate fi utilizat pentru a difuza anunțuri locale. Echipamentele sistemului de avertizare trebuie să corespundă caracteristicilor și categoriei de complexitate a întreprinderii de producere.

Proiecte executate

Salamer

Carmez

Carmez

SEBN

Coroplast

Draxlmaier

Flumedfarm

Salamer

Carmez

SEBN

Coroplast

Draxlmaier

Flumedfarm

Avantajele utilizării unui sistem de securitate pentru producție

SECURITATE

Probabilitatea apariției unor situații de forță majoră este semnificativ redusă.

DISCIPLINA

Respectarea programului de lucru și a disciplinei de muncă se îmbunătățește.

Control

Orice mișcare de persoane, vehicule și materiale este monitorizată în permanență.

Calitate

Calitatea produselor fabricate este îmbunătățită indiferent de condițiile de producere.

ECONOMISIRE

Nivelul general al pierderilor financiare datorate acțiunilor ilegale în producere este redus.

CONFIDENȚIALITATE

Secretelor comerciale li se oferă un nivel suplimentar de protecție.


Daca dați click TRIMITE înseamnă că sunteți de acord cu Politica de confidetialitate