(022) 911-111
Solicită apel
Sună

Unități comerciale

Sistemul de securitate pentru o întreprindere comercială combină un set de măsuri menite să prevină și să elimine acțiunile ilegale ale cumpărătorilor, vizitatorilor și personalului. Atenția principală se acordă protecției mărfurilor împotriva deteriorării și furturilor, detectării intruziunilor neautorizate, controlului și supravegherii ordinii, precum și siguranței la incendiu. Compania EXTERIOR efectuează selecția profesională, instalarea și întreținerea de serviciu a echipamentelor care oferă un nivel optim de protecție pentru sectorul de vânzare cu amănuntul.

SISTEME DE SECURITATE PENTRU INTREPRINDERI COMERCIALE

Întreprinderile comerciale utilizează următoarele sisteme de securitate și siguranță:

SUPRAVEGHERE VIDEO

Supravegherea video a întreprinderii comerciale acoperă teritoriul adiacent, zonele de intrare și casierie, întreaga sală comercială, încăperile administrative și de utilitate, zone de producere, depozite și zona de descărcare a mărfurilor. Cu ajutorul camerelor de luat vederi, sunt monitorizate și înregistrate acțiunile cumpărătorilor și ale personalului, circulația mărfurilor între sălile comerciale și în încăperile tehnice, situația în depozite, în terminalele comerciale și pe teritoriile adiacente. Imaginea bonului primit de pe camerele video trece prin centrul de monitorizare, ceea ce permite evitarea furtului și înlocuirea mărfurilor. Datorită supravegherii video, paznicul de securitate este implicat doar în caz de pericol, iar restul timpului acesta nu irită cumpărătorii cu supravegherea sa intruzivă. În plus, supravegherea video permite de a stabili numărul de vizitatori, precum și de a determina locurile de cea mai mare concentrare a oamenilor.

SISTEME antiefracție

Sistemul de securitate modern al unei întreprinderi comerciale este format dintr-un întreg complex de dispozitive tehnice care împiedică intrarea ilegală pe teritoriu și furtul de mărfuri. Perimetrul întreprinderii, depozitele, încăperile de utilitate și teritoriul adiacent sunt monitorizate constant de senzori de mișcare. O serie de dispozitive specializate sunt plasate în sala comercială pentru a contracara furtul și transmiterea promptă a unui semnal de alarmă în caz de acțiuni ilegale. În cazul apariției unei situații periculoase, personalul poate utiliza un buton de alarmă ascuns, la semnalul căruia sosește grupul operativ. Unele dintre sistemele de alarmă de securitate pot fi controlate de la distanță printr-o aplicație mobilă.

SISTEME antiincendiu

Punerea în aplicare a cerințelor de securitate împotriva pentru întreprinderile comerciale se realizează prin utilizarea de echipamente automate de combatere a incendiilor și a mijloacelor de inventar. În diferite situații, pot fi utilizate sisteme de stingere a incendiilor cu pulbere, apă sau gaz. Dispozitivele de sistem sunt instalate în toate încăperile, inclusiv coridoarele, precum și pe teritoriul deschis al întreprinderii, dacă există locuri pentru depozitarea mărfurilor acolo. Determinarea locului exact al focului sau fumului se efectuează cu ajutorul unor senzori speciali. Un semnal de pericol de incendiu este trimis conducătorilor întreprinderii sau direct la serviciul de pompieri.

SISTEME DE AVERTIZARE

În sălile comerciale ale întreprinderilor mari și mijlocii, folosind echipamentele sistemului de avertizare sunt transmise în mod constant muzica de fundal, precum și mesajele de publicitate și informații. O mare atenție este acordată calității sunetului difuzat. Utilizarea metodelor de zonare la instalarea sistemelor de avertizare permite de a difuza mesajele necesare numai în anumite locuri din sala comercială. În caz de pericol, anume sistemul de avertizare permite de a evita înghesuiala și dispoziția de panică.

Acces control

Prin intermediul SCGA, este restricționat accesul personalului și al persoanelor neautorizate la astfel de secțiuni ale unei întreprinderi comerciale, precum depozite și spații de producere, contabilitate, birouri ale serviciului de securitate și conducerii, casierii, etc. Pe lângă soluțiile de securitate, SCGA menține evidența cumpărătorilor care pur și simplu au vizitat întreprinderea comercială sau au efectuat cumpărături. Totodată, se menține evidența constantă a timpului de lucru al personalului, ceea ce face posibilă evaluarea eficienței fiecăruia dintre angajații întreprinderii comerciale.

Proiecte executate

Linella

Контроль доступа

Охранная сигнализация

Пожарная сигнализация

Охранная сигнализация

Видеонаблюдение

Контроль доступа

Linella

Контроль доступа

Охранная сигнализация

Пожарная сигнализация

Охранная сигнализация

Видеонаблюдение

Контроль доступа

AVANTAJELE SISTEMELOR DE SECURITATE PENTRU INTREPRINDERILE COMERCIALE

CONTROL

Întregul teritoriu și bunurile materiale sunt sub controlul continuu al echipamentelor moderne de securitate.

SUPRAVEGHERE VIDEO

Prezența supravegherii video reduce semnificativ posibilitatea riscului de furt și alte acțiuni ilegale.

LIMITAREA ACCESULUI

Accesul la încăperile de serviciu este restricționat nu numai pentru vizitatori, ci și pentru anumiți reprezentanți ai personalului.

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA INCENDIILOR

Semnele de incendiu sunt detectate automat la o etapă inițială.

OPERATIVITATE

Informațiile despre orice acțiuni extraordinare se adresează imediat persoanelor autorizate și serviciilor corespunzătoare.

DISCIPLINA

Este îmbunătățită respectarea disciplinei de muncă de către angajații întreprinderii comerciale.


Daca dați click TRIMITE înseamnă că sunteți de acord cu Politica de confidetialitate