(022) 911-111
Solicită apel
Sună

06.08.2020, 14:56

Dahua Technology s-a plasat pe locul 2 în clasamentul a&s Security 50 pentru al doilea an la rând

Timp de 17 ani, a&s Security 50 a clasat primele 50 de companii lider din industria de supraveghere video cu cele mai mari marje de vânzări la nivel mondial. Dahua Technology a ocupat din nou a doua poziție în 2019, cu un venit brut de 23.665.688.106,22 de yuani (3,45 miliarde de dolari SUA la cursul de schimb din 31 decembrie 2018: 6,8632 (doar pentru comparație)), totodată creșterea anuală fiind de 25,58%.

Dahua Technology a fost din nou clasată pe locul 2 în clasamentul Security 50 datorită angajamentului său pentru succesul clienților și crearea de produse și soluții de înaltă calitate bazate pe nevoile reale ale pieței.

Inovația - forța motrice și competența cheie pentru dezvoltarea Dahua Technology - este garantată de investițiile mari în cercetare și dezvoltare care se desfășoară de mulți ani. În 2019, Dahua Technology a extins o serie de funcții bazate pe inteligența artificială, care includ SMD plus, protecția perimetrului, analiza fluxului de transport, analiza fluxului de persoane etc. Astfel de funcții sunt încorporate în multe produse și soluții și sunt potrivite pentru diferite scenarii. În plus, din anul 2016, algoritmii de inteligență artificială de la Dahua au ocupat locul 1 în competițiile internaționale: KITTI, ICDAR și MOT.

”Continuăm să ne concentrăm pe servicii și calitate. Avem 53 de filiale și reprezentări internaționale, mai mult de 60 de stații de service și 2 centre de aprovizionare de peste hotare (în curând se va deschide încă un astfel de centru) și garantăm servicii și calitate de primă clasă, oferind suport pentru vânzări, marketing, instruire, întreținere tehnică la distanță și cu deplasare la fața locului și altele pentru clienții și partenerii noștri”, - a declarat Jiaqi Gao, directorul de marketing internațional DahuaTechnology.

 Pe 26 septembrie 2019, la Madrid, Spania, Dahua Technology a desfășurat ”Ziua partenerului tehnologic”, tema principală fiind ”Crearea comună a soluțiilor smart”. Împreună cu partenerii săi de tehnologie strategică, Dahua Technology a prezentat tendințe de securitate globală în domeniul de securitate, precum și produse de inovație și colaborare în dezvoltarea de soluții de securitate pentru diverse piețe verticale.

O lună mai târziu, pe 28 octombrie, Dahua Technology a organizat un summit anual ”Dahua Heart of City - Evoluția gemenilor inteligenți” în orașul Shenzhen, China. La acest summit au fost demonstrate realizările în cadrul programului Dahua Heart of City (HOC) care asigură îmbunătățiri în multe industrii și care ne permite să intrăm în era ”Gemenilor inteligenți” - concept introdus pentru prima dată la expoziția CPSE2018.

 Locul 2 în clasamentul Security 50 timp de doi ani la rând, arată că poziția Dahua Technology rămâne puternică pe piața globală și confirmă, de asemenea, angajamentul companiei de a crește împreună cu clienții și partenerii din întreaga lume. Dahua Technology va continua să se concentreze pe ”Inovații, calitate și servicii”, în conformitate cu misiunea sa de ”Societate mai sigură, viață mai calitativă”.