(022) 911-111
Solicită apel
Sună

Doar pentru cei care apreciază calitatea

Realizăm instalarea profesională! Prețuim reputația companiei noastre precum și loialitatea dvs., din acest motiv predispunem doar de materiale conexe de o calitate superioară.


Daca dați click TRIMITE înseamnă că sunteți de acord cu Politica de confidetialitate

Soluții

5 motive pentru a comanda un sistem de securitate de la noi

Lucrăm în conformitate cu standardele europene

A obținut certificatul european de calitate ISO 9001:2015. Aceasta este o garanție a calității constante a mărfurilor și serviciilor furnizate. Confirmăm anual certificatul în fața comisiei oficiale.

Instalare profesională

Securitatea nu tolerează improvizația. Instalatorii noștri lucrează numai conform proiectelor aprobate. Sistemul funcționează corect. Și după noi nu există găuri inutile, cabluri suspendate sau gunoi de construcție.

Super termeni

Vom efectua instalarea la un moment convenabil pentru dumneavoastră. Lucrăm și noaptea. Supermarket - trei zile lucrătoare Birou pentru 20 de angajați – o zi lucrătoare Vom echipa o sucursală bancară într-o săptămână.

Echipament verificat

Lucrăm doar cu branduri recunoscute internațional. În momentul cel mai crucial, sistemul nu vă va da de gol. Garanție de până la 5 ani!

Service centru

Tehnicienii noștri înlătură 9 din 10 defecțiuni în 48 de ore. Realizăm rapid chiar și acele lucrări pe care alții le-au refuzat. Cu noi sistemul de securitate funcționează fără întrerupere.


Daca dați click TRIMITE înseamnă că sunteți de acord cu Politica de confidetialitate

Despre departamentul de proiectare

Departamentul de proiecte este echipa de profesioniști care va propune și instala sistemul de securitate, cel mai potrivit cerințelor și necesităților dumneavoastră. Se efectuează ciclul complet de lucrări - elaborarea proiectului, montarea echipamentului precum și întreținerea tehnică a obiectelor.

Detalii despre proiecte

Compania EXTERIOR realizează proiectarea și instalarea oricăror sisteme de supraveghere video, de alarmă și de control al accesului. Suntem gata să oferim cele mai optime soluții pentru clădirea, încăperea sau teritoriul dvs. Specialiștii noștri instalează sisteme de securitate la orice obiecte, indiferent de scop sau formă de proprietate.

PROIECTARE

Proiectarea sistemului de securitate se realizează individual. În procesul de lucru, specialiștii EXTERIOR SECURITY SYSTEM țin cont de mulți factori, cum ar fi:

- forma de proprietate și scopul obiectului de proprietate;

- locația și parametrii tehnici ai obiectului de proprietate;

- tactica de securitate adoptată la acest obiect;

- posibilitatea integrării mijloacelor tehnice într-un sistem instalat anterior, dacă există;

- cerințele și dorințele clientului.

Auditul pre-proiect este efectuat gratuit de specialiștii noștri. Datele de audit sunt utilizate la pregătirea condițiilor tehnici. Pe baza condițiilor tehnici aprobate de client, dezvoltăm un proiect individual al sistemului de securitate. Pe lângă proiect, este furnizată toată documentația de lucru necesară, precum și o estimare.

MONTARE

Instalarea sistemului de securitate sau a elementelor sale individuale se realizează în conformitate cu proiectul aprobat de client. Având în vedere complexitatea și particularitățile funcționării echipamentului pe care îl achiziționați, nu vă recomandăm să îl instalați de sine stătător.

Specialiștii EXTERIOR SECURITY SYSTEMS efectuează absolut toate lucrările de instalare, introducere în funcțiune și pornire a echipamentului achiziționat. 

Dispunem de toate echipamentele necesare pentru instalarea competentă a alarmelor de securitate și de incendiu, sistemelor de supraveghere video și sistemelor de control al accesului, barierelor, interfoanelor și altor mijloace tehnice pentru sistemele de securitate. Toate tipurile de muncă sunt realizate doar de angajații cu experiență și calificați. După finalizarea instalației, echipamentul este testat și reglat. Toate echipamentele instalate sunt acoperite de o garanție extinsă. Compania EXTERIOR oferă garanție pe termen lung și servicii post-garanție ale sistemelor de securitate instalate.

25 ani pe piațăPe parcursul ultimelor 5 ani noi am instalat:

4218

sisteme de
supraveghere video

2840

sisteme de
acces control

5640

sisteme de
alarma antiefracție

3380

sisteme de
alarma antiincendiu

5 pași spre securitatea dumneavoastră

Cerere

Vizita gratuită a unui specialist la unitatea dvs.

Oferta comercială

Semnarea contractului

Instalare

Obiectul dvs. în siguranță


Daca dați click TRIMITE înseamnă că sunteți de acord cu Politica de confidetialitate

Clienții fideli